Popularna voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević zaintrigirala je javnost nakon što se posle dugogodišnje borbe sa sinusima odlučila da reši problem hirurškom intervencijom.

Foto: Printscreen/Instagram

 

I krenule smo u borbu… Ispostavilo se da će biti teže nego što smo mislile zbog višemesečnog odlaganja operacije. Prvi dan sa mojom najboljom doktorkom za sinuse – napisala je Dušica u opisu storija na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ipak nije se zaustavila na tome, te je odlučila da promeni još jedan deo svog tela. Naime, ona je na storiju podelila snimak na kom stiska silikonske implante za grudi uz tekst:

Izaberi svoju veličinu.

Ako je sudeći po natpisu, voditeljka bira pravu veliličinu implanata koje će ugraditi u poznatoj klinici lociranoj u Beogradu, pošto je takođe tagovala i doktora koji je zadužen za izgled mnogih poznatih ličnosti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vitko telo u petoj deceniji! Žizel Bundšen zajahala talase i pokazala izvajanu figuru!

sledeća vest

Srbija

Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Kome da se mole

Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Bojan Pavlović (47) i njegova nepokretna majka Slobodanka (78) iz kuršumlijskog sela Pačarađa žive odsečeni od sveta, jer je pešački most kojim su stizali do puta ka gradu, odnela Toplica. Mole opštinu da im pomogne da izgrade iole normalnu ćupriju preko vode, a ujedno i Boga da im ne šalje kišu, pošto će reka odneti i ovo što imaju.

Nategu Radovan čuva od zaborava! Kad se povuče kroz ovu lulu rakija je drugačijeg ukusa Gle, šta je uradila s glavama lutaka! Slađanine barbike jedinstvene u svetu (FOTO)

Originalni tekst