Voditeljka Dušica Jakovljević objavila je fotografiju nakon pete operacije sinusa i zahvalila se svima na podršci!

Dušica već mesecima muči muku sa sinusima zbog čega je imala problem sa disanjem, a dodatne probleme joj je pravila i devijacija nosa. Međutim, njenim mukama je došao kraj.

Foto: ATA Images

 

Voditeljka je uradila ono što je bilo neophodno, a to je hirurška intervencija. Operacija nosa je bila uspešna, a Jakovljevićeva je na svom Instagram profilu zahvalila svima koji su bili uz nju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Hvala svima, uspeli smo! – napisala je u opisu fotografije na kojoj se nalazi u zavojima.

Iako je pred njom oporavak, Dušica je blistala od sreće što je konačno rešila problem koji ju je dugo mučio.

Podsetimo, voditeljka nikada nije krila da često radi estetske zahvate, a do sada je korigovala usne, grudi i ubrizgavala botoks.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst