Život Tanje Savić se, po rečima njenih komšija iz Smedereva, značajno poboljšao nakon razvoda od supruga Dušana Jovančevića, te je uspela da kupi stan, plac i ima kuću u Malom Mokrom Lugu.

Kako tvrde Tanjini susedi, njen bivši nije bio „med i mleko“, što je nju dosta koštalo. Sada, kažu, situacija sa njenim novim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem, mnogo je bolja.

Foto: printscreen

 

Prvi komšija je otkrio da je upoznao Tanjinog dečka pilota, ističući da je on pravi za nju.

– Dolazio je na slavu, družili smo se tu. Dečko je mlad, fenomenalan. Čim su Tanjini roditelji primili pilota u kuću, znači da je dobar – istakao je prijatelj pevačicinih roditelja, otkrivajući da Tanja mnogo bolje živi nego kada je bila sa Jovančevićem:

– Dušan nije bio loš, voleo je da popije i da se luskuzira. Zadnjih 10 godina sa njim nije ništa stekla. Sad je napravila sigurno pola miliona evra otkako se razvela, sad ima partnera, kupila stan, plac, u Malom Mokrom Lugu ima kuću, pomogla je roditeljima ovde malo da srede.

Foto: Instagram prinstscreen

 

Ceo komšiluk je imao samo reči hvale za Tanju.

– Ona je najbolja pevačica, naša komšinica. Često dolazi kod svojih roditelja sa decom, uvek se javi kada dođe – kazala je komšinica iz ulice u kojoj je Tanja ranije živela.

Foto: Instagram prntscreen/tanja_savic_private

 

– Tanja ne pomaže roditeljima oko poljoprivrednih poslova, ali im finansijski pomaže. Ona živi u gradu. Ona jeste dobra, ali novac radi svoje, malo se uobrazila – rekao je Tanjin sugrađanin za Blic dan.

Podsetimo, Tanja Savić je uplovila u ljubavnu romansu sa pilotom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji ima 27 godine i rodom je iz Bijeline, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok je sada u Americi. Za njihovu vezu se saznalo početkom godine, a pevačica je istu obelodanila sredinom godine zajedničkim fotografijama.


Neda Ukraden za Informer nakon skandala sa španskom predstavnicom na

sledeća vest

Originalni tekst