Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koj je precrtala:

– 1.mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.)- napisala je Indi,m a komentari su se samo nizali.

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: “A dobro, dugo si izdržala”, “Kad se pre razvede?”, “Pošalji Editu da ga nokautira”, “Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje”, pisali su joj u komentarima. 

printscreen

Bila srećna kad se udala… Indi

Podsetimo, Indi je prošle godine bila presrećna kada je objavila da se udaje, a tada je priznala i da se njen dragi jednom već ženio, ali da je razveden:

– Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano – otkrila je Indi u emisiji “Premijera Vikend-specijal”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst