Nakon sedam godina braka sa makedonskim košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim, pjevačica Tamara Todevska odlučila je da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču. Kako i sama kaže, odluku nije donijela preko noći, a danas je srećna što konačno ponovo diše punim plućima.

Njena najnovija pjesma „Niagara“ nastala je u trenutku njene najveće tuge, ali i preokreta koji joj se dogodio u životu.

-Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živjela, sve se okretalo u neki kug, tako da su iz nekog bijesa izašle te riječi iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rješila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju– rekla je Tamara i dotatkla se svog nedavnog razvoda.

-Oficijalno sam u braku još uvijek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje djece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo– istakla je pjevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja

Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza– zaključila je Tamara.

(Express/Grand)

Originalni tekst