Slađa Allegro prvi je gost na novom albumu pjevača Emira Đulovića, a nova pjesma „Osmi dan“  poslije samo nekoliko dana nakon što je objavljen tizer kupila je srca publike.

Pozitivni komentari i oduševljenje publike kada je ova pjesmu u pitanju ne prestaju, a Slađe je otkrila kao je došlo attain saradnje sa mlađim kolegom.

Foto: Promo

–Saradnja sa Emirom je došla spontano preko našeg zajedničkog prijatelja Saše Lazića koji je napisao tekst, i uradio odličnu muziku, dok je za self-discipline bio zadužen kao i uvijek Sharan Allegro i cijela moja ekipa. Nakon što smo objavili tizer počeli su da se nižu komentari, dok sada naša publika ima mogućnost da uživa u cijeloj numeri. Nadam se da smo odradili dobar posao, Emir je divan momak, pritom jako talentovan pa nije bilo sumnje da se i jednog trenutka premišljam oko saradnje – rekla je Slađa.

Foto: Promo

S druge strane Emir Đulović ne krije da je veoma počastvovan saradnjom sa pjevačicom.

–Čast mi je i veliko zadovoljstvo bila otpjevati duet sa Slađom. Još u studiju se osjetila neka posebna energija. Ona je vrhunski profesionalac. Čak i na snimanju spota koje je trajalo, bila je odlična energija, tako da se nadam da će ova numera se dugo slušati – zaključuje Emir.

-Ovo je Emirovo vrijeme da dostigne vrhunac slave. Emir je najbolji pjevač na Balkanu. Pun pogodak, odlična pjesma. Jaka pjesma, teške riječi. Emir ima takvu emociju, plače mi se dok ga slušam – možemo zaključiti da pjesma prijeti da postane ozbiljan hit.

(Particular/Huge)

Originalni tekst