DUBOKA POVEZANOST DVE PORODICE! Arkanov sin u kumovskim vezama sa pokojnim Zoranom Kalezićem!

printscreen/Insider Zoran Sinko

Pevač Zoran Kalezić, preminuo je juče nakon duge borbe sa rakom pluća, a malo ko zna da je bio u bliskim kumovskim odnosima sa Vojinom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, Arkanov sin Vojin i Zoranov sin Filip su kumovi.

Vojin je krstio Filipovo dete i obojica su se nastanila u Americi. Filip je osnovao svoju porodicu u Čikagu dok je Vojin u Los Anđelesu gde živi i radi.  

Koliko je prijateljstvo ove dve porodice jako svedoči i to da je Zoran Kalezić svojevremeno izjavio kako je njegova prva žena Vera, bila jako dobra prijateljica sa Arkanovom bivšom ženom Natalijom sa kojom je komandant “Tigorova” imao četvoro dece.

Foto: facebook.com

Pogledaj galeriju

– Moja pokojna supruga je bila prijateljica sa Arkanovom prvom ženom Natalijom koje se on bojao više nego od sve policije ovoga sveta. Bojao se više Natalije nego bilo čega drugog. Sećam se kocka i gubi 100-200 hiljada maraka. Željko prekine da igra da bi otišao da okupa Voju i Nikolu i da ih stavi u krevet i onda se vrati da kocka. Sad vidite vi šta je žena – pričao je tada Kalezić u intervjuu za Balkan info.

Informer

Vojin sa ocem Željkom

Vojin Ražnatović je inače poznat kao veliki rodoljub zemlje u kojoj je rođen i često je na društvenim mrežama ponosno isticao svoje crnogorsko poreklo.

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ


Originalni tekst