Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić, koji je optužen da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, tvrdi da doktori nisu mogli blagovremeno da je operišu zbog toga što je navodno imala kokain u krvi!

Na internetu je isplivao video snimak koji je Stefan poslao nepoznatoj osobi, a na kojem navodno govori o Šaviji koja nije mogla odmah da dobije neophodnu pomoć hirurga iako je zadobila prelom jagodične kosti.

Pa devojka nije mogla da… Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam… Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem – kazao je Stefan u kameru.

Foto: printscreen

 

Međutim, mnogi nisu poverovali u njegovu priču, a veliki broj korisnika Instagrama je izneo obiljne optužbe na njegov račun. 

“A ti dečko si nestao na par dana da tebi nestane kokain iz krvi i da ti splasne ruka! Što si pobegao, gde si bio i zašto?”, “Od čega si se ti Rumenko čistio tri dana”, “Sve i da je tako, nije ona sama sebe unakazila”, “Kakva glupa priča, ovo možeš samo tati da pričaš”, “Bolesnik se baš iz tog razloga krio tri dana od policije, fuj” – samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži internetom.

Podsetimo, Nataša je 30. aprila na jednom svadbenom veselju na kojem je bila sa Stefanom Karićem zadobila teške telesne povrede, odnosno prelom jagodične kosti, za šta je optužila bivšeg zadrugara. On se branio tvrdnjom da joj je “samo lupio šamar”, te da ne zna kako je zadobila povrede.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Dušica Jakovljević opet ide pod nož! Voditeljka radi novi estetski zahvat, evo šta sada menja!

sledeća vest

Srbija

Rakija od jagode je letnji hit! Dragan iz Zagorice zadao domaći komšijama Vladika šumadijski dao blagoslav! Ovo selo prvi put će imati crkvu Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Kome da se mole

Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Bojan Pavlović (47) i njegova nepokretna majka Slobodanka (78) iz kuršumlijskog sela Pačarađa žive odsečeni od sveta, jer je pešački most kojim su stizali do puta ka gradu, odnela Toplica. Mole opštinu da im pomogne da izgrade iole normalnu ćupriju preko vode, a ujedno i Boga da im ne šalje kišu, pošto će reka odneti i ovo što imaju.

Originalni tekst