Mlada pevačica Andrijana Lazić koja je 10. januara stradala u Dubaiju, biće sahranjena sutra, a njen otac Nebojša nema mnogo saznanja o načinu na koji je poginula i kaže da ni njene drugarice, koje su bile s njom u sobi, nisu znale ništa.

Kako tvrdi Nebojša Lazić, otac tragično stradale Andrijane, vesti o smrti ćerke dobio je 10. januara:

– 10. januara ujutru sam dobio informaciju. Ona je 7. otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo… Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao – govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu.

Foto: Facebook printscreen

 

– Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je pala s visine. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana – rekao je otac pokojne Andrijane.

– Dogovarala je pesme sa Raletom, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine, tako nešto. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla – naveo je on.

Foto: Foto facebook prntscreen

 

Na pitanje šta kažu drugarice koje su bile sa njom, Nebojša je rekao:

– Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. One ništa nisu videle, spavale su – zaključio je Andrijanin otac Lazić.


Poslednje fotografije pred pad sa 24. sprata! Ovako se mlada pevačica provodila u Dubaiju, uživala nasmejana s drugaricama

sledeća vest

Originalni tekst