Andrijana Lazić koja je tragično izgubila život padom sa 24. sprata u Dubaiju 10. januara, biće sahranjena danas u rodnom mestu, Velinom selu.

Ispred porodične kuće vlada muk, a komšije i prijatelji ove porodice, tužni i uznemireni malo posle 11 časova počeli da dolaze da izjavljuju saučešće. Među njima su i prijateljice vidno ožalošćene i tužne, s kojima je tragično nastradala pevačica otputovala u Dubai 7. januara, a samo tri dana kasnije, poginula.

Foto: Telegraf

 

One su se pojavile u crnini i sve vreme se drže zajedno, a donele su ogromne bukete cveća. 

Andrijana koja je pre odlaska u Dubai snimila dve pesme u studiju kompozitora Gorana Ralevića Raleta nije doživela da ih i objavi, a njena porodica odlučila je da numere budu puštene u javnost nakon njene sahrane. 


Ovako se Ceca ljubi! Otkriveno s kim je pevačica imala intimni trenutak

sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst