Dragomir Despić Desingerica je završio u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo, a kako kaže za Informer, i dalje se oporavlja.

Dragomir Despić Desingerica zabrinuo je fanove Instagram storijem u kojem se vidi da je završio u bolnici, na infuziji i na EKG-u.

Mi smo pozvali repera kako bismo saznali šta se tačno dogodilo i na samom početku ga pitali kako se oseća.

Foto: Informer/Beta

 

Onako, ne baš najbolje – rekao je on za Informer pa objasnio šta se dogodilo:

Ne znam… Krenuo sam iz Crne Gore na nastup u Požarevac i na pola puta sam izašao i samo se srušio. Pao mi je pritisak, gornji mi je bio 80, prebledeo sam, oznojio sam se… Ne znam šta mi je bilo. Onda su me odvezli u bolnicu, pun gas i tako… Evo i sada drhtim ceo. Pritisak mi se samo bio srozao, bio sam modar ceo, bled… Bukvalno sam uz autoput pao. Bili smo u Lajkovcu u bolnici, jer smo tu prolazili i dovezli su me do kuće, pa sam otkazao taj nastup i današnji nastup. Sutra već moram da radim – kazao je Despić i zaključio:

Foto: Foto: Pexels, Tanja Andrić

 

Telo mi je kolabirao organizam od nespavanja, puta, nastupa… Nastupi su tenzični, puno se dajem. Kad sam „pravio gibanicu“, to je bila dnevna žurka i tu se istrošiš, dok dođeš nazad, organizam ne može da izdrži sat vremena kardija, pun gas. Nisam ni odspavao, ni ništa, i eto. 

Originalni tekst