Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković otkrio je iz kog razloga je, pored koncerta Desingerice i Pljugice, zabranio nastup Anđele Ignjatović Breskvice.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, nedavno je doneo odluku kojom se zabranjuju nastupi nekoliko srpskih izvođača.

Pored kontroverznih repera Desingerice i Pljugice, Stanivuković je udario embargo i na nastupe Anđele Ignjatović Breskvice.

Foto: AP/Photo

Draško Stanivuković

Kako se na ovu temu naširoko pisalo, te su se mnogi pitali iz kog razloga je mlada pevačica zabranjena, Stanivuković je sada dao i obrazloženje:

Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo pre par meseci u Banja Luci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na koncert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoletne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloletne osobe –  rekao je on za Blic, pa dodao:

Foto: E-stock

Anđela Ignjatović Breskvica

Upravo to je ta donja granica koju podvlačimo, i neko to tumači kao zabrane, ali za nas su to jasni kriterijumi – zaključio je Stanivuković.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Desingerica i Pljugica ponovo provociraju Stanivukovića! Naterali publiku da ponavlja ovo na njihovom nastupu

sledeća vest

Originalni tekst