Milenin drug je otkrio da je Bulić sve vreme prisluškivao Kačavendu.

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda otkrila je pred ulazak u rijaliti da je dobijala pretnje od Ane Ćurčić i Ace Bulića. 

Milenin drug je sada otkrio da je ona teško podnela te pretnje, kao i da je situacija u njenom domu bila dramatična kada je saznala da ju je Bulić sve vreme prisluškivao. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

– Rekla je da je dobijala ozbiljne pretnje od Ane i da se ona pozivala na tog Bulića, ja njega ne poznajem, ja sam iz nekog drugog sveta. Dobijala je pretnje, bila je uzrujana zbog toga, čudno je bilo da dobije pretnje, preko posrednika – rekao je Milenin drug. 

Foto: ATAIMAGES

 

Milenin drug je otkrio da je ona bila van sebe kada je saznala da je sve vreme bila prisluškivana. 

– Pretnje, ne da je on njoj pretio da će je ubiti, nego da ga ne spominje, jer ako bude spomenula, biće ko zna šta. To je bilo dramatično kada je shvatila da je sve vreme prisluškivana. Ne znam šta je pozadina, to je njihov dogovor u vezi toga, odnosa između njih da nešto ne izađe na videlo – izjavio je on. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vladimir Tomović ulazi u

sledeća vest

Originalni tekst