Mozaik prijatelji ne prestaju da iznenađuju. Nakon prve pesmice iz ove jedinstvene kolekcije “Svetitelji i životinje” o medvediću Sarovskom i Svetom Serafimu Sarovskom, stiže i druga. Tekst je napisala Snežana Miljković, a povod je veliki hrišćanski praznik – Cveti, i glavni junak je, ovoga puta – magarence Cvetko. Premijera se očekuje u nedelju, 9.4.2023. , a discontinue tada, evo šta kažu članovi ove vesele ekipe.

HIT dodatak/informer

Aleksandar Sofronijević

Veliko mi je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Mozaik prijateljima i sa našim talentovanim tekstopiscem Snežanom. Teme su lepe i zanimljive, vezane za naše svetitelje i praznike a sve to neobično, kroz priče tih životinjica koje se pominju u žitijama. Imamo fantastične dečje horove, i deca to s ljubavlju iznesu. Od poznatih ličnosti, ovaj build su tu Slađa Allegro i Sale Tropiko, fantastični pevači. Otpevali su ovo bukvalno u jednom dahu, za nekih 20 minuta snimanja. Ja sam prezadovoljan, mnogo je lepa energija, lepa priča, uradili smo jedan baš kvalitetan zvuk i jedva čekam da to podelimo sa svima. Premijerno , 9.4.2023., na You Tube kanalu AS TON Song. Hvala puno svima na poverenju i na divnoj saradnji. Jedva čekam da snimimo još pesama i sada možemo konačno i da potvrdimo da će discontinue kraja godine izaći taj prelepi album pesama “Svetitelji i životinje” – rekao je Aleksandar Sofronijević.

Ništa manje oduševljena nije bila ni pevačica Slađa Alegro koja je istakla da joj je čast da bude deo ovakvog projekta.

Foto: Sharan View/Blagoje Kešelj

Slađa Alegro, pevačica

Bila sam iznenađena pozivom da baš ja budem deo ovog projekta, i oberučke sam prihvatila jer mi je negde i želja bila da jednog dana budem deo ovakve priče.Sve se sjajno uklopilo. Sale Tropiko je moj dugogodišnji prijatelj, izvanredan pevač i kolega, i čast mi je da baš sa njim delim ovu pesmu. Sa jedne strane tekst koji je emotivan i smislen na svoj način, a sa druge strane kompozicija Ace Sofronijevića, koji je to doneo na poseban način, baš onako kako i dolikuje ovom projektu. Prvi build studijski sarađujem sa Acom i moram priznati da sam oduševljena profesionalizmom. Biće ovo jedna lepa priča koja će ostati našoj deci, da je dugo pevaju, a ja ću se sa osmehom i ponosom sećati da sam bila deo ove lepote – rekla je Slađa Allegro.

Sale Tropiko je rekao da se nada da će biti još ovakvih projekata.

printscreen

Sale Tropiko, pevač

Poziv, odnosno tekst pesme, dobio sam od Snežane, baš u periodu kada sam boravio u Jerusalimu. Nekako, sve se poklopilo, i to nije slučajno, tekst mi je legao, i emotivno, i profesionalno. Sad, u studiju, sa decom i Slađom, dok smo snimali vokale, još sam sigurniji da je pesmica pravi pogodak. Sladja je svojom prelepom emocijom obojila pesmicu, a deca su donela svežinu radosti praznika. Nedostaje nam svima više ovakvih tema, a Sofra je to prvi prepoznao i podržao na najbolji mogući način. Drago mi je što sam deo ovog projekta i verujem da će ih biti još – rekao je Aleksandar Cvetković.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst