Koncert koji je Dragana Mirković pre nepune decenije održala u beogradskoj Areni ušao je u istoriju kao događaj koji se dotada najbrže prodao u istoriji najveće dvorane na Balkanu.

Pošto za njen spektakl zakazan za 29. decembar na istom mestu vlada još veće interesovanje, te je moguće da mnogi ne uspeju da nabave ulaznice koje žele, regionalna zvezda odlučila je da izađe fanovima u susret pa već u ovom trenutku mogu da se registruju na https://etix.rs/presale/ i tako dobiju priliku da među prvima kupe karte za muzički događaj godine.

Foto: Estock – Časlav Vukojičić

 

Ali, to nije sve, u dogovoru sa organizatorima iz Skymusic-a, Dragana je odlučila da dodatno iznenadi najveće fanove koji će uz registraciju čak dva dana ranije dobiti priliku da sebi obezbede najbolja mesta u Štark Areni.

Foto: Foto: Miomir Milić

 

– Dragi moji, imam jedno jako važno obaveštenje za vas koji me non-stop pitate za karte. Vi koji se već sada registrujete, od 16. septembra imaćete prednost da birate mesta koja želite, a to je posebno važno za one koji žele fan pit. Naravno od 18. septembra počinje regularna prodaja karata, Jako se radujem proslavi svog velikog jubileja sa vama, jer to nije samo moj jubilej, to je naš jubilej. A do tada, puno vas pozdravlja, vredno se priprema, misli na vas i voli vas vaša Dragana – poručila je folk carica i izazvala salve pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte Draganinu objavu ovde:

Koliko je velika želja muzičke zvezde da se izađe u susret publici govori i podatak da će u periodu pretprodaje, do 20. septembra karte biti po povlašćenim cenama, a specijalno za publiku organizovan je i call centar na broj 066/8888-383 na kome će ekskluzivno moći da se rezervišu VIP ulaznice i karte za sektor barskih stolova.  


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rasta podvio dred! Povukao ugovor u kojem traži 400.000 evra, novinarima nudi drugi dogovor samo da dođu na premijeru

sledeća vest

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Skupo li je? Može li se u Mrčajevce na porciju kupusa? Odrekao se službene limuzine i renovirao vrtić! To je predsednik!

Originalni tekst