Pevačica je o svojoj koleginici govorila samo u superlativima, i to usred životnih nedaća kroz koje trenutno prolazi.

Dragana Mirković, nakon što je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića, dobila je veliku i javnu podršku od koleginice Jelene Karleuše, a sada je druženje sa njom opisala emotivnim rečima.

S obzirom na to da su njih dve velike su prijateljice već decenijama, Dragana je sada u emotivnoj ispovesti u kojoj je govorla i o razvodu od supruga, pomenula i prijateljstvo sa Jelenom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli. Tako mi psihički pomogne, da ja stvarno nekada ne znam kako da joj se zahvalim na tome – rekla je ona za 24sata.hr.

Dragana je zatim JK uporedila i sa Madonom, odnosno istakla da joj je „mnogo bolja od svetske pop ikone“.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne samo po toj hrabrosti, to kako ona doživljava šou-biznis, ma ona tako zna šou-biznis da je Madona koja je izazivala, koja je namerno radila neke pogrešne stavri jer je to smatrala reklamom, meni je Madona sad beba za Karleušu.

sledeća vest

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst