Jovana Jeremić otkrila je da joj se posle njenih komentara o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića pevačica javila i da su razgovarale.

Poznata kao neko bez dlake na jeziku Jovana Jeremić komentarisala je u svom stilu razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Kako je tada rekla za nju to nije bilo iznenađenje, jer kako tvrdi, znala je da pevačicu biznismen vara već deset godina unazad.

Foto: Masha Bandjur

 

– Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše – rekla je tada Jovana Jeremić.

Foto: ATAIMAGES

 

Popularna voditeljka sada je priznala da joj se Dragana javila posle ovi reči i da su razgovarale.

– Ona me je okrenula, onako iskreno, ljudski je razgovarala sa mnom. Rekla mi je koliko je Toni bio divan prema njoj, koliko joj je bio privržen i da ona nije znala za te stvari. Pitala me je ako sam ja znala nešto znala zašto joj to nisam rekla. Ipak, ako ona sama nije videla, glupo je da ja pričam bilo šta. Imala je potrebu kao žena da mi se obrati, ja sam je tako razumela i ja sam nju sada stavila pod moju zaštitu. I dalje mislim da bi trebalo da smrša zato što je prelepa žena i njena duša je prelepa – zaključila  je Jovana.

Žena za poželeti! Jovana sa dečkom na derbiju, iz lože pratila utakmicu, a obukla se kao za crveni tepih (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst