Muzička zvijezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godina braka, a dobili su dvoje dece – Manuelu i Marka.

Pjevačica svakodnevno nastupa, te se maksimalno posvetila karijeri. Viđena je na aerodromu “Nikola Tesla” u pratnji svoje majke.

Dragana nije skidala osmijeh sa lica, a kako kaže, razlog su njena porodica i fanovi.

– Najljepše je kada su majka i kćerka zajedno, to znam i po tome kada je moja kćerka sa mnom. Mi smo svi vezani i to je ono što me čini sretnom i ispunjenom – rekla je Dragana za Blic.

Na pitanje da li sve tajne govori svojoj majci, Mirković je odgovorila: 

– Ja nemam nikakvih tajni, i vi ih znate. Moje tajne su javne. Nemam šta da krijem. Svi znaju sve o meni, ne moram da se plašim tajni, niti da se plašim šta govorim jer uvijek govorim istinu, pa ne moram da razmišljam šta sam prošli put rekla.

Dragana Mirković - Avaz

Pjevačica je istakla da su joj najveća podrška djeca, ali i fanovi koji su uvijek uz nju.

– Moja porodica, djeca prvenstveno i moja publika su zaduženi za moj uspjeh. Sa njima oko mene, ja sam najsretnija žena na svijetu, meni ništa više ne treba – rekla je.

Istaknula je da je jako zadovoljna kako njena turneja napreduje.

– Nikad bolja turneja, ne znam šta se dešava, ali sam presretna zbog toga. Nikada više ljubavi od publike i fanova nisam dobila. U cijeloj Evropi je bilo nevrijeme, pa sam morala da otkažem nastup, ali već smo zakazali novi. Napunila sam se ljubavi i energije za sljedećih nekoliko mjeseci – istakla je Dragana za Blic.

Originalni tekst