Dragana Kosjerina (37) i njen izabranik, stomatolog Bojan Pedruv juče su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka, a danas su sudbonosno da izgovorili i pred matičarem.

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina i njen partner Bojan Perduv stali su na ludi kamen. Mladence je juče venčao srpski patrijarh Porfirije, a danas sklopili građanski brak i organizovali slavlje.

Dragana Kosjerina blistala je u venčanici od 5.000 evra ispred Crkve Svetog Marka, a po izlasku iz svetinje mladence su pratili trubači.

Foto: ATAIMAGES

 

Danas su za porodicu i prijatelje upriličili gala slavlje u jednom od najluksuznijih hotela u gradu, a na samom početku slavlja obavljena je ceremonija građanskog venčanja, pa su Dragana i Bojan izgovorili sudbonosno da i pred matičarem.

Foto: ATAIMAGES

 

Zvanice stigle na građansko venčanje! Dragana Kosjerina i Bojan Perduv danas prave svadbu, među prvima došle kolege

sledeća vest

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima

Originalni tekst