Ona je tvrdila da ju je suprug Nebojša duže vreme psihički i fizički zlostavljao, zbog čega je napustila porodični dom i obratila se nadležnim organima.

printscreen

Nije imala dokaze u proicesu protiv muža, a sada se pomirila s njim… Dragana Grnčarski

Međutim, ubrzo je povukla krivičnu prijavu, a potom su se i pomirili. Sada su Dragana i Nebojša otišli na odmor u Andoru.

Posle višemesečne razdvojenosti, par od pre dva meseca ponovo živi pod istim krovom u nameri da nadoknadi propušteno. Ovakvom epilogu najviše se raduju njihova deca, kojima je, što nije teško pretpostaviti, bilo najteže dok su njihovi roditelji imali različite poglede na budućnost.

I upravo zbog njih su Nebojša i Dragana odlučili da sve negativno što se u poslednjih 17 meseci desilo među njima, jake reči i loša dela, ostave iza sebe.

Insajder/Novak Đurović

Supruga ga optužila za nasilje… Nebojša

Nekadašnji maneken nije želeo da govori o pomirenju sa Draganom.

– Kako mi je interes dece uvek na go mestu, bilo mi je važno samo da njih zaštitim – rekao je Nebojša jednom prilikom.

lako je njihova veza startovala neobavezno još 1996, oboje su isticali da su od samog početka osećali sudbinsku povezanost.

Vrlo brzo smo se prepoznali, mada na prvi pogled delujemo sasvim različito. Svi koji su nam radili horoskope kažu da smo karmički predodređeni jedno drugom – rekla je Dragana, a Nebojša objasnio kako se promenio uz suprugu:

– Kada sam počeo da se zabavljiam sa Draganom, nisam išao toliko daleko u razmišljanjima kakva će supruga i majka biti. To nije bilo end nje: moje najduže veze u to vreme trajale su po šest-sedam meseci. Nisam bio baš neki dugoprugaš. Nisam razmišljao o sebi kao ocu, pa ni nju nisam video kao majku. Međutim, posto je Dragana veoma emotivna i izuzetno porodična osoba, negde u dubini duše sam to znao.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst