Popularni glumački par ima dve ćerke Ivu i Lenu, a iako su na svoj brak stavili tačku 2011. godine, njih dvoje ostali su u dobrim odnosima zbog svojih naslednica.  

Starija ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića zove se Iva ima 24 godine, dok njihova mlađa ćerka Lena ima 18 godina i ide u srednju školu.

Printscreen/Instagram

 

Nema ko nije prokomentarisao da je Ana ista majka, mada je bilo onih koji su bili i na strani dramskog umetnika rekavši da sa godinama sve više liči na njega kako postaje zrela žena. 

Zoran Sinko

 

Budući da starija Lenina sestra Iva već par godina živi u inostranstvu, tačnije u Sloveniji tamo je završila i studije postoji verovatnoća da će i ona sama krenuti istim stopama kao njeni roditelji, na šta bi glumac bio ponosan.

Lena marljivo uči jezike, putuje i jako je talentovana, važi za jednu izuzetno vrednu mladu damu, koja gde god da se pojavi ostavlja utisak.

Glumac je više puta rekao da svoje ćerke pušta da samostalno donose svoje odluke, jer ako ne pogreše ne mogu da znaju šta je ispravno.  

Čitava Evropu obišla je mlada Ive Mićanović koja se na “Instagramu” kači fotografije iz različitih delovima starog kontinenta kao što su Amsterdam, Grac, Maribor…

Printscreen/Instagram

 

Informer

 

Ostaje nam da vidimo u kom filmskom ostvarenju ćemo gledati ćerku popularnog glumačkog para koji je obeležio glumačku scenu svojim umećem.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst