Glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić sinoć se na otvaranju Sava Centra u Beogradu pojavio s s djecom i oduševio sveprisutne.

Kći Mia i sin Aleksej na crvenom su tepihu pozirali s poznatim ocem, a njihov dolazak izazvao je mnogo pažnje s obzirom na to da su izgledali kao da su iz Hollywooda.

Mia je odjenula crnu haljinu s dubokim dekolteom i upečatljivim detaljem u obliku bijele ruže, a pokazala je i prirodnu ljepotu, kao i zavidnu liniju.

Dragan i Aleksej zablistali su u zanimljivim modnim kombinacijama. Dok je redatelj nosio crni sako i svijetle hlače, Aleksej se odlučio za potpuno tamno izdanje s raskopčanom košuljom.

Sudeći po dosadašnjim rezultatima, Aleksej je krenuo očevim stopama. Završio je 14. beogradsku gimnaziju i upisao glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta.

Naime, mladi Aleksej je od kolovoza 2021. godine član Jugoslavenskog dramskog kazališta što mu je donijelo titulu najmlađeg člana ikada, jednog od najcjenjenijih kazališta u regiji. Velika zanimljivost je ta što je njegov otac režirao predstavu ‘Dobro pamtim sve’ u kojoj je mladi akademik i glumio. Šira javnost upoznala ga je u dramskim ostvarenjima kao što su ‘Montevideo, Bog te video’, ‘Žigosani u reketu’, ‘Južni vetar’, kao i u seriji ‘Senke nad Balkanom’ gdje je odigrao lik Stanislava, a javnost je zaintrigirala i činjenica što je odigrao intimnu scenu s 20 godina starijom kolegicom Sandrom Bugarski.

(Express / Scena.story.hr)

Originalni tekst