Potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste koalicije “Ujedinjena Srbija” Marnika Tepić odgovorila je kandidatu SNS za gradonačelnika Aleksandru Šapiću, koji se u svom poslednjem saopštenju osvrnuo na njeno obrazovanje.

Pošto ga je nosilac liste koalicije „Ujedinjena Srbija“ za beogradske izbore, Vladeta Janković, nekoliko puta tokom gostovanja na televiziji Nova S nazvao „doktorom Šapićem“, kandidat naprednjaka i predsednik opštine Novi Beograd mu je odgovorio, navodeći da bi Janković u tom slučaju morao i Mariniku Tepić da naziva „nastavnicom rumunskog jezika“.

“U tom slučaju će Mariniku Tepić nazivati ‘nastavnicom rumunskog’, Dragana Đilasa ‘avio – inženjerom’, jer je završio Odsek za vazduhoplovstvo, Vuka Jeremića, ‘teorijskim fizičarem’, a Mikija Aleksića ‘carinikom’, pošto je pohađao Višu poslovnu školu za porez i carinu”, poručio je Šapić.

Šapić je u pisanoj izjavi ocenio da se u našem narodu „doktorima“ obično nazivaju lekari „koji leče ljude“, a ne oni koji su iz bilo koje druge oblasti završili doktorske studije.

„To se obično radi kada tu osobu želimo da ismejemo, pa je onda nazivamo po stručnoj spremi, to jest, na osnovu stečenog obrazovanja i formalne kvalifikacije koju ono nosi“, primetio je Šapić.

Šapić komšijama napravio pakao od života, pa doveo policiju da čuva njegovu nelegalnu vilu

Izvor: Nedeljnik

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)