Peti trkački vikend Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održaće se u nedelju, 1. septembra od 12 časova, na Motodromu u Kuli, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica. Gledaoce, nakon kratke letnje pauze, ponovo očekuje nezaboravni trkački doživljaj.

ДОЖИВИТЕ Г-ДРИВЕ #ТАКОМОЋНО КАРТИНГ ИСКУСТВО  Отворено првенство Српског спортског картинг савеза наставља се у Кули

Foto: Promo

Iskusni vozači takmičiće se u osam kategorija, a G-Drive je za najbolje na kraju ovogodišnjeg šampionata pripremio vredne nagrade.

Tradicionalno, ovaj šampionat okuplja uspešne takmičare iz zemlje i regiona, ali i mnogobrojne ljubitelje kartinga i čistog adrenalina, koji predstavljaju značajnu podršku svim vozačima. Najmlađi takmičari imaće priliku da svoje veštine pokažu u okviru kategorije Bambini, a oni najiskusniji odmeriće snage u kategorijama Master i Tag. Pored toga, gledaoci će imati priliku da prate izuzetnu borbu i u posebnoj kategoriji takmičenja – G-Drive kup.

Foto: Promo

Tokom prethodna četiri takmičarska vikenda, Otvoreno prvenstvo bilo je obeleženo uzbudljivim trkama i izvanrednim rezultatima učesnika, a pažnja verne publike nije izostala ni ove godine. Nakon predstojeće trke u Kuli, šampionat će se nastaviti u Karting centru u Jagodini, poslednjeg vikenda u septembru. Dinamične trke tada će krunisati tekuću sezonu takmičenja proglašenjem najboljih u generalnom plasmanu u svakoj od kategorija.

Otvoreno prvenstvo Srpskog sportskog karting saveza održava se od 2014. godine u nekoliko gradova Srbije, a šampionate tradicionalno obeležavaju uzbudljive trke u kojima se pobednik rešava u poslednjem krugu.

Zato vas pozivamo da u nedelju u Kuli pratite peti trkački vikend i doživite G-Drive #takomoćno iskustvo!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst