Mina Kostić je pričala o svom detinjstvu i roditeljima i kroz suze priznala koliko joj je bilo teško što je za sve u životu morala sama da se izbori.

Pevačica Mina Kostić nikada nije krila da je odrastala u nemaštini, a ovoga puta je na ivici suza priznala da je kroz život morala sama da se „bori“ i da nije imala podršku od oca i brata kakvu je očekivala.

– Jeste nas bilo mnogo, nažalost mame i tate više nema, bili smo siromašni, ali srećni. Bila je tu uvek muzika i pesma, doduše, nikada nisam mogla da se naspavam, bila sam željna toga, ali sam tada bila bezbrižna i mirna. Bila sam bezbrižna dok nisam krenula da se bavim ovim poslom, a onda je krenulo turbulentno i naporno – rekla je ona za „Grand“

Foto: Printscreen You Tube

 

Kostićeva je potom objasnila da nije imala podršku porodice i da njen otac nije bio hrabar čovek, te je ona sama morala da se potrudi za sve u životu.

Moj otac nije bio baš hrabar čovek, nekako kad god su nailazili problemi, on se izvlačio. Nije imao herca da stane ispred, pa sam ja gurala sama. Imam tri brata, ali Milana volim najviše na svetu, on je takav čovek – porodica i posao, a ja sam sama išla kroz život. Sve što ne valja, to me je dočekalo – dodala je ona.

Foto: Instagram

 

Mina se iz jednog teškog perioda izdigla i okrenula se veri i crkvi i ističe da joj je upravo vera pomogla da oprosti sve svakome ko joj je učino nešto nepravedno u životu.

Pet godina unazad ima kako sam se okrenula Bogu i crkvi, tako mi je lakše da prevaziđem sve što me je snašlo. Doživela sam velike nepravde, ali sam oprostila svima i sve sam zaboravila. Sada se lepo osećam, rasterećeno, mrino spavam. Bitno mi je samo da zaradim za svoje potrebe, jer kad imam mnogo para, onda je znam da ih čuvam, ali na kraju i zašto da čuvam. Materijalne stvari su nebitne i mislim da treba pomagati drugima – završila je Kostićeva.


Mina Kostić kipti od besa: Ne zovem se Minira Jašari i nisam iz Orašja, ja sam Beograđanka

sledeća vest

Originalni tekst