Najpoželjnija Srpkinja u ekskluzivnom intervjuu za Informer progovorila je o romansi i razlazu od Asmina Durdžića, suparnici Aneli Ahmić, sukobu sa Sandrom Afrikom, a posebno se osvrnula na činjenicu da ju je Jelena Karleuša blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Stanija Dobrojević gospodari medijskim nebom od samog pojavljivanja, a interesovanje za njen život ne jenjava ni danas. Najpopularnija srpska starleta prošle godine bila je u centru pažnje zbog svoje romanse sa Asminom Durdžićem, a do razlaza među njima došlo je kada je njegova supruga, Aneli Ahmić, u rijaliti programu „Elita 7“, iznela niz optužbi na njen račun.

Mnogo se spekulisalo o tvojoj vezi sa Asminom Durdzićem, da li ste još uvek u kontaktu?

– Ovu godinu mi je obeležila javna afera zbog koje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom. Ali, posle svega, ostala sam sa njim u kontaktu i dobrim odnosima.

Foto: informer.rs

 

Šta je bio preloman trenutak da raskinete? 

– Bilo je tu više prelomnih trenutaka. Momenat kada se Aneli Ahmić pojavila u rijalitiju, pa dokazi da je lagao da je slobodan dečko, kako se meni predstavio… Čovek nije birao sredstva da bi došao do mene i osvojio me.

Kaješ li se zbog odnosa sa Asminom?

– Možda je bila moja sudbina da prođem kroz takvu situaciju. Preživela sam i idemo dalje.

Kakvo je tvoje mišljenje o Aneli Ahmić danas?

– Ta je godinama gledala „Zadrugu“ i maštala da bude deo tog sveta i ostvarila joj se želja! Muž joj se zaljubio u Staniju i otišao za Ameriku! A, ona je brže bolje ostavila dete i otišla u rijaliti?! Htela je da glumi žrtvu, ali jedna je Kija Kockar! Ušla je ucveljena na konto priče „Stanija mi ukrala muža“ i umesto plakanja – mi gledamo jahanje Jaška! Fina neka žena.

Foto: informer.rs

 

Gledaš li rijaliti program “Elita”?

– Pratim udarna dešavanja, zavrtele su se pričice i mislim da će biti zanimljivo. Volim da pogledam te budale i da im se smejem, pogotovo onima koji su me pljuvali… 

Imaš li svog favorita?

– Moj favorit je Maja. Spremala sam je za ulazak i ima predispozicije da se visoko plasira, pa i da pobedi. Ona uvek radi po svome, ali je za sada fantastična.

Možemo li te ponovo videti pred kamerama u rijaliti programu?

– Nikad se ne zna. Što se formata kao što je „Elita“ teško da ćete me više gledati, jer mi ne dozvoljavaju poslovne obaveze u realnom svetu, ali možda na kraći period uđem i sve vas iznenadim.

Foto: informer.rs

 

Patentirala si pojam starlete na domaćem medijskom nebu, vidiš li u nekome svoju naslednicu?

– Prva sam starleta Srbije i taj termin i zanimanje sam donela na brdoviti Balkan… Ima mnogo mojih naslednica… Sve su to lepe, atraktivne devojke koje svojom lepotom i harizmom privlače pažnju medija i ljudi na društvenim mrežama… 

Tvoja guza važi za najbolju na domaćoj javnoj sceni. Može li neka da ti parira i ko?

– Bog mi je dao tu prirodnu brazilsku zadnjicu, koja me je i napravila popularnom! Prirodna je 100%, dakle genetika plus trening! Niko u familiji nema takvu zadnjicu, pa ne mogu reći ni da sam od nekog nasledila. Sličnu zadnjicu ima Sandra Afrika i mala Ema Radujko… U Majamiju mnoge „ribe“ imaju takve pozadine, što je kod nas retkost. 

Foto: informer.rs

 

Tvoj sukob sa Sandrom Afrikom je privukao veliku pažnju, da li se tvoje mišljenje o njoj promenilo?

– Prepirka sa Afrikom je bila vrhunac „Zadruge 2“, prava poslastica za medije i publiku! Nemam ništa protiv nje, devojka je skroz ok. Ali čačnula me je i dobila je rijaliti šou.

Foto: Miloš Rafailović

 

Da li te je JK odblokirala na Instagramu i jesi li čula njene albume „Alfa“ i „Omega“?

– Jelena Karleuša me nije odblokirala i sram je bilo zbog toga. Godinama sam je pratila i gotivila, a zbog čega me blokirala? Zato što sam rekla da je Duško lep? Svašta. Treba da me odblokira, odmah, i zaprati. „Alfa“ mi se nije nikako dopala, a što se „Omege“ tiče – „XY“ i „Romane“ su mi omiljene.

Planiraš li još neke estetske zahvate? 

– Ne. Prezadovoljna sam svojim izgledom.

Koji je tvoj najsrećniji trenutak u 2023. godini?

– Bilo je mnogo srećnih trenutaka u ovoj godini. Useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju, dva luksuzna automobila o kojima sam do pre nekoliko godina mogla samo da maštam, odlazak u Aziju, Kinu… Vredno sam radila i ponosna sam na svoje uspehe. Podesila sam sebi život o kakvom sam uvek maštala… 

Koga ćeš poljubiti u ponoć?

– Novu godinu planiram da dočekam kući u mom prelepom domu pored kamina, jelke, uz gozbu i prijatnu atmosferu sa mojim najmilijima. 

Naposletku, da li si sujeverna i da li ćeš nositi crveni veš u novogodišnjoj noći?

– Nosiću crvene čipkane gaćice za sreću! Iskoristila bih priliku da svim čitaocima Informera i gledaocima Informer televizije poželim srećne novogodišnje i božićne praznike. Ljubim vas!


Estrada

„Atina i Nika su ‘povukle’ na mene, ne na Duška“ Karleuša za Informer ogolila dušu o majci, ćerkama, pa spomenula Nikolinu Pišek (VIDEO)

Muzička senzacija, koja svojom karijerom, modnim izražajem i stavovima izaziva nezapamćenu pažnju, bila je gošća Informera, kada se osvrnula na brojne aktuelnosti, godinu na odlasku, planovima za narednu, ali i majku i ćerke.

sledeća vest

Originalni tekst