Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, vodi pravi medijski rat sa bivšim zetom Asminom Durdžićem, koji je za Informer otkrio istinu o njenom imovinskom stanju.

Naime, Sita je otvorila vrata svog doma kako bi demantovala Asminove navode da njegova i Anelina ćerka Nora žive u kući u kojoj nema grejanja i tople vode. Ahmićeva je pred televizijskim kamerama pokazala poluprazan, ali luksuzan stan, međutim, Durdžić kaže da je pomenuta nekretnina zapravo iznajmljena!

Foto: Privatna arhiva

 

Aneli je pre ulaska u „Elitu“ od mene tražila 6.000 evra za učešće za stan u Sarajevu. Dao sam joj pare, međutim, nikakav stan nije kupljen. Taj novac je otišao kod Site, koja je iznajmila stan, pošto je pobegla iz Dubrovnika. Stan je poluprazan zato što deca i Sita ne žive u njemu, tu je samo pozvala reportere kako bi se prikazalo da imaju. To nije njena nekretnina! Neka objavi papire kao dokaz da je vlasnik stana! – rekao je on i naglasio da je ovo samo jedna od mnogih Sitinih manipulacija:

Foto: Printscreen/You Tube

 

Pokazuje da ima toplu vodu da mene demantuje, a ja nisam ni pričao da nema vode u njenom stanu. Rekao sam da u njihovoj porodičnoj kući nema grejanja i tople vode, a ne u ovom stanu koji je iznajmila. Imale su priliku da me demantuju, ali naravno, nisu htele novinaru da otvore vrata. 

Asminov otac je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio dokaz da mala Nora ne živi kod Site, već da živi sa Anelinom majkom Jasminom, u potpuno drugoj kući.

Spava li Nora kod Site nekada? – pitala je Aneli majku, a ona joj je odgovorila:

Jednom je spavala ili dva puta. Odvede je nekad tamo da se igra.

Podsetimo, Sita je danas pokazala stan od 115 kvadrata u kojem navodno živi, a kako pomenuta nekretnina izgleda, možete pogledati na OVOM linku.


sledeća vest

Originalni tekst