PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da očekuje velike pritiske na Srbiju.

ДОТЕРАЛО ЈЕ ЦАРА ДО ДУВАРА Шешељ упозорава - Следе притисци на Србију, морамо бити чврсти у одбрани наших националних интереса

Foto: N. Skenderija/ilustracija

– Sad bi svi Srbi morali da budu jedinstveni, a ne da opozicija iz zemlje potpomaže strane pritiske na režim povodom ključnih nacionalnih pitanja. To se dešava. Oni dobiju naloge u američkoj, engleskoj i nemačkoj ambasadi šta da rade, a ovi koji glume da su patriote se tome priključuju – rekao je Šešelj za Informer TV.

Lider radikala je rekao da sada, kada se “opet mnogo zagužvalo oko Kosova i Metohije i kad je neizvesno kako će se dalje odvijati stvari”, moramo biti čvrsti u odbrani naših nacionalnih interesa.

Šešelj je ukazao na činjenicu da srodnik ubijenog “policajca” traži od Aljbina Kurtija da ne šalje ROSU na Kosovo i Metohiju.

– Ima mnogo časnih i poštenih Albanaca kojima je stiglo do mirnog života, a ne da su stalno u strahu od oružanih sukoba i da ne mogu da razviljaju privrednu delatnost. Tamo samo mafija dobro živi – rekao je Šešelj.

Lider radikala kaže da je “doteralo cara do duvara” kada je u pitanju strpljenje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

AMERIČKI GLUMAC POSTAO SRPSKI ZET Oženio našu glumicu, pa zaigrao u srpskom filmu: Mislio sam da znam da glumim dok nisam sreo Lauša

Originalni tekst