Već poznata konobarica i takmičarka „Zvezda Granda“ Ena Radojičić napravila je spektakl na snimanju emisije, na šta su članovi žirija pozitivno reagovali.

Pre dve godine priliku da zablista u „Zvezdama Granda“ dobila je konobarica koja radi u studiju u Košutnjaku, kada je ostavila Sašu Popovića bez teksta.

Naime, nakon dva bezuspešna pokušaja da ostvari pevačke snove, Ena Radojičić pojavila se u takmičenju i pokazala šta zna.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ona se tada predstavila numerom „Izvini, dušo izvini“ članovi žirija bili su suzdržani, ali kada je zapevala „Tvoj pogled“ situacija se promenila te je nastup završila sa pet glasova, a Marija Šerifović je bila pozitivno iznenanđena njenom izvedbom pesme. 

– Kada si se pojavila na audiciji u Beogradu, svi su mi rekli „Sale, pa to je naša konobarica“. Rekli su mi da radiš ovde iza našeg studija. Izvini ja nisam znao. Vidi, samo da ti kažem jednu stvar, ta reč konobarica, svi znaju o kome se radi. Prema tome, kakva Ena Radojičić, Ena-konobarica i tako ćeš možda biti popularna i poznata jednog dana – rekao je Popović.

Foto: Printscreen You Tube

 

Usledio je i izbor mentora, a Ena je mogla da bira između Milija, Snežane, Ane, Marije i Viki koji su joj pružili glasove podrške. Očekivano ili ne, takmičarka je izrazila želju da bude u timu Marije Šerifović.

– Pametno, bravo! Ena pevaš li ti negde? – zanimalo je Maru.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Da. Konobarisanje volim i volim ove ljude ovde, publiku ovu koja dolazi kod mene svaki dan na kafu. Ali ja i konobarišem i pevam – otkrila je Ena, kojoj se na žalost želja nije ostvarila te je sledeći izbor pao na Viki Miljković nakon čega se prelomio gromoglasan aplauz u studiju.

sledeća vest

Originalni tekst