Dosad nezamislive scene dešavaju se u Hrvatskoj.

ДОСАД НЕЗАМИСЛИВО: Загребачки Бед блу бојси пристали да им Торцида Сплит води навијање!

Foto: Profimedia

Naime, iako nije mali broj krvavih obračuna među hrvatskim huliganima, a i nedavno su se takvi desili u sukobu pristalica Rijeke i splitskog Hajduka, danas je sklopljen veliki dogovor navijačkih grupa Hrvatske.

Naime, kada god ubuduće hrvatska reprezentacija bude igrala kao domaćin, navijači onog kluba u čijem gradu se meč igra – vodiće navijanje svim prisutnim grupama.

Tako će ove nedelje uveče, u Osijeku, gde Hrvati igraju protiv Poljske u Ligi nacija, prvi put celokupnom prisutnom hrvatskom navijačkom scenom „dirigovati“ Kohorta, odnosno najvatreniji navijači FK Osijek.

Bed blu bojsi, navijači Dinama iz Zagreba, „preuzeće palicu“ protiv Škotske na Maksimiru, a Torcida iz Splita će protiv Portugala na Poljudu zaključiti 2024. što se tiče „domaćih“ utakmica hrvatske reprezentacije.

A da li biste voleli da nešto tako postoji u Srbiji, da jednom u Beogradu „grobari“ vode navijanje kada igra Srbija, sledeći put „delije“, a u drugim gradovima – tamošnje navijačke ekipe, niške „meraklije“, novosadska „firma“…?

Anketa

Da li biste voleli da se srpski navijači ujedine kada igra Srbija?

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali „Kosovo je Srbija“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst