Đina Šumaher (27), ćerka legendarnog vozača Formule 1 Mihaela, udala se za dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea, a njihovo venčanje održano je na Majorki, u porodičnoj vili čija se vrednost procenjuje na 30.000.000 evra.

ДОСАД НАЈВЕЋЕ ОТКРИЋЕ О СТАЊУ ЛЕГЕНДАРНОГ ШУМИЈА! Михаел Шумахер не прича, ево како комуницира са породицом

FOTO: AP

Venčanju je, navodno, prisustvovao i sam Mihael Šumaher, mada za sada nisu isplivali konkretni dokazi za to.

Kako je naveo „Dejli mejl“, porodica Šumaher je luksuznu nekretninu otkupila od predsednika Real Madrida Florentina Pereza, a gosti u prostorije vile nisu smeli da uđu sa mobilnim telefonima, morali su da ih odlože na ulazu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Ovo ukazuje da je venčanju prisustvovao i legendarni vozač, čije stanje porodica drži u strogoj tajnosti otkako je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju.

Navodno je otkriveno i kako Mihael komunicira sa najbližima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

– Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smeju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega – rekla je ona tom prilikom. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi – rekla je Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea.

Dodaje se da je ceremonija trajala oko pola sata, da su se mladenci zvanično „uzeli“ oko četiri časa, dok ostali detalji nisu otkriveni.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA… Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst