Najslušanija srpska pevačica na striming platformama oduševila je publiku pesmom koju je nazvala po cvetu ramondi, simbolu Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

Jedan od najvećih favorita za pobedu na ovogodišnjem izboru za srpskog predstavnika na „Evroviziji“, Teya Dora, nastupila je na drugoj polufinalnoj večeri festivala.

Pevačica nedeljama unazad slovi za jednog favorita za pobedu, a njena pesma „Ramonda“ jedna je od najslušanijih na muzičkim platformama.

Na sceni se pojavila u kožnoj košulji i pantalonama, a izvedba je bila i više nego emotivna.

Inače, numeru „Ramonda“ ova šarmantna Srpkinja posvetila je cvetu ramondi i Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra.

Ta ugrožena biljka raste na istoku Srbije, odakle potiče i sama pevačica, gde je srpska vojska pod komandom vojvode Živojina Mišića, vodila žestoke borbe protiv bugarskih snaga tokom pripreme proboja Solunskog fronta, uvoda u oslobađanje Srbije u Prvom svetskom ratu.

Podsetimo, Teya Dora srpska je muzičarka sa diplomom prestižnog Univerziteta Berkli. Značajnu popularnost postigla je pesmom „Džanum“ koju je snimila za seriju „Južni vetar“, a sarađivala je i sa Nikolijom, Natašom Bekvalac i Jovanom Nikolić Mišković.

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst