SUDIJA za istrage Višeg suda u Bijelom Polju Vera Rakonjac odredila je na predlog tužioca iz Višeg državnog tužilaštva pritvor do 30 dana N.M. (47) – domaru jedne osnovne škole u Rožajama, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju.

ДОМАР ИЗА РЕШЕТКА ДО 30 ДАНА: Суд у Бијелом Пољу одредио притвор мушкарцу осумњиченом за сексуално злостављање детета

milutin sekulović

Pripadnici Regionalnog centra bezbednosti ”Sever”, Odeljenja bezbednosti Rožaje, uhapsila su ovog čoveka u nedelju, nakon prijave da je maloletno lice seksualno zlostavljao domar, u školi koju to dete pohađa.  

– Pripadnici policije su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije sprečili pokušaj bekstva osumnjičenog N.M. (47), pronašli ga i doveli u službene prostorije – saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Sumnja se da je N.M. juna i septembra prošle, kao i 19. maja 2023. godine, u školi u kojoj radi, seksualno zlostavljao maloletnog učenika škole. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu N.M. lišen slobode.

Ceo slučaj je otkriven kada su roditelji primetili da se dete čudno ponaša. Malo po malo, otkrila se jeziva istinao nečuvenom zlostavljanju…

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst