Renomirani investitor Shikun & Binui Europe, poznat po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi, prvi je u srpsku prestonicu doveo jedan od najpopularnijih koncepata modernog stanovanja, izgradivši prvi kondominijum u centru grada, Central Garden. Zastupajući najsavremenije globalne trendove na domaćem tržištu izraelski investitor postao je sinonim za pouzdanost i kvalitet, a u prilog tome govore i stambeni projekti u Beogradu – Wellport i Voždove kapije, koji su uz odličnu lokaciju, standard opremljenosti i kvalitet gradnje, postali domovi za više od 1.500 porodica. Da su projekti i način razmišljanja Shikun & Binui Europe uvek korak ispred vremena, pokazatelj je i izgradnja još jednog impozantnog stambenog kompleksa – Newport.

U srcu poslovne zone Novog Beograda, u blizini prvog i dalje najvećeg poslovnog parka Airport City Belgrade, na površini većoj od 75.000m2, kondominijum Newport osmišljen je tako da pruži sve prednosti savremenog načina stanovanja. Odlična lokacija, blizina svih važnih sadržaja, vrtića, škola, kao i rekreativnih parkova na obali reka, čini ovaj kompleks idealnim mestom za život. Primenjujući najkvalitetnije završne materijale i opremu, kao i najnoviju tehnologiju izgradnje, stanovi u Newportu predstavljaće fuziju luksuza i funkcionalnosti. Da je investitor mislio o svakom detalju govori i planirana implementacija smart home sistema, koji će budućim stanarima omogućiti da upravljaju ključnim uređajima u svom domu uz samo nekoliko klikova na mobilnom uređaju.

Planirana dva nivoa podzemne garaže obuhvatiće izuzetno komforna pojedinačna parking mesta, kao i optimalan broj parking mesta sa priključkom za električna vozila, dok je za potrebe lokala predviđen nadzemni parking prostor.

Izgradnja celokupnog kompleksa će se realizovati u četiri faze, dok će prva faza kompleksa u ponudi imati 104 stambene jedinice u dve lamele, po strukturi posmatrano od manjih dvosobnih koji su i idealna investiciona prilika, do većih porodičnih četvorosobnih. Da će stanari uživati maksimalne pogodnosti koje kondominijum pruža, govori i činjenica da su u prizemlju kompleksa predviđeni lokali različitih kvadratura od 30 do 75m2, koji su predviđeni za maloprodajne i uslužne delatnosti – jednom rečju sve na dohvat ruke!

Blizina najelitnijih restorana, teretana, bazena i spa centara, parkova za decu, kao i biciklističkih staza, samo su neke od prednosti u kojima će stanari Newporta uživati.

Kupovina stanova u kondominijuma se pokazala kao sigurna i dugoročno isplativa  investicija, o čemu govori i njihova popularnost uz konstantan rast vrednosti nekretnine. Ukoliko ste u potrazi za domom iz snova, ili pak želite da investirate, siguran partner će vam biti prodajni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe i ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u okviru Newport kondominijuma.

Post Views: 7

Originalni tekst