Nataša je poznata po svojim izjavama, a sada je na sebi svojstven način čestitala ocu rođendan.

Nataša Bekvalac je na Instagram profilu podelila sliku sa svojim ocem Dragoljubom i na taj način mu čestitala rođendan. Međutim, pomenuta čestitka je njene mnogobrojne pratioce raznežila, ali i nasmejala. 

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

 

– Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu, što si moj zaštitnik celog života, hvala što ličim na tebe, a ne na mamu. Hvala što Keti učiš da bude fudbaler, hvala što si najbolji tata i deda na svetu. Volim te i krećem na Salaš da vam pomrsim konce pa da se svi porodično posvađamo kako nam i priliči – napisala je Nataša.

Proteklih dana je pevačicina majka bila hit u javnosti zbog izjava o ćerki, a pogotovo onoga što je rekla u jednoj emisiji.

– Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje – priča ona.

Foto: Foto: ATA images

 

Natašina mama je zatim ispričala kako njena ćerka reaguje na kritike. 

– Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora – rekla je ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst