V. N.09.05.2024. 01:16

Dolazak Novaka Đokovića izazvao pometnju u Rimu, obezbeđenje uspelo da se izbori sa masom obožavalaca (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/MICHAEL ERREY

Dolazak Novaka Đokovića na sportski kompleks „Foro Italiko“ izazvao je ogromno uzbuđenje kod njegovih navijača u Rimu, a nekoliko desetina najupornijih uspelo je da dobije autograme od najboljeg tenisera sveta.

Đoković nije često igrao u 2024. što je po svemu sudeći doprinelo da se poveća interesovanje zbog njegovog prisustva u glavnom gradu Italije, pa je obezbeđenje imalo puno problema da se izbori sa masom obožavalaca.

Kao i uvek, srpski teniser je bez nervoze odradio obaveze prema publici i potom se zaputio na trening pred početak mastersa u Rimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Sport

Naslovna strana

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.

– Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Originalni tekst