ovek koji domaom estradom vedri i oblai decenijama unazad ispriao je jednom prilikom nesvakidanju situaciju koja se dogodila sa folk legendom Indirom Radi.

Saa Popovi zasluan je za uspeh mnogih pevaa na estradi, a jedna od onih kojesvakako dugujuveliku zahvalnost ovom estradnom magu je i pevaicaIndira Radi.

Ona danas moe da se pohvali mnogim hitovima, a moda nita od toga ne bi bilo da joj davne 1996. godine upravo Popovi nije pruio pomo.

Foto: ATAIMAGES

Indira je na samom poetku svog estradnog puta izdala nekoliko albuma sa „Junim vetrom“. Nakon ove saradnje folk pevaica 1995. godine izdaje i jedan albim za „PGP RTS“, a sa ovog albuma svi i dan danas pamtimo hit „Srpkinja je mene majka rodila“. Meutim, bez obzira na veliki hit koji je imala, ona je uspela da izgubi sav novac. Ne znajui kako dalje, odluila je da pomo potrai upravo od Sae.

Foto: ATA Images

Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u vajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Dola je u produkciju „Zam“, onako u patikama, farmericama i rekla: „Je l’ moete vi meni neto da uradite, ja para nemam, ako moe neto da se uradi, uradite, ako ne, laku no i dovienja“. Ja sam rekao da u uraditi album i da se javi prvog septembra – ispriao je Popovi jednom prilikom, prenosi Blic.

Indira Radi je danas velika folk zvezda, nie hitove, a mnogi oboavaju njenu muziku i nastupi su joj uvek veoma poseeni.

Marija erifovi povredila ruku: Previjena i bez patika, snimak mnoge zabrinuo (VIDEO)

sledea vest

Originalni tekst