Ana je priznala da je pila malu dozu antidepresiva zbog svega što ju je zadesio, ali da je sada prestala sa lekovima.

Ana Ćurčić osvojila je visoko drugo mesto u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga”. 

Anu je u pomenutom rijalitiju njen nevenčani suprug, Zvezdan Slavnić, prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, sa kojom je prekinuo romansu nedugo nakon napuštanja Bele kuće. 

Foto: E-Stock

 

Ćurčićka je održala lajv na svom Instagram profilu, gde je otkrila da će na sve načine da se trudi da razvije svest o nasilju i pomogne ostalim ženama koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju kao što je i ona. 

– Uložiću svu svoju snagu u to. Uživam da podelim iskustvo i ako nekome pomognem – ja sam vrlo zadovoljna. To nerazumevanje od strane žena u odnosu prema žrtvama nasilja je strašno! I sama sam žrtva nasilja, ali nisam imala nikog da o tome porazgovaram – rekla je ons. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Ana je priznala da je zbog svega što je proživela pila malu dozu antidepresiva. 

– Ne pijem nikakvu strašnu terapiju, pila sam minimalnu dozu antidepresiva i više ga ne pijem. Sa ponosom kažem da je to jedna divna stvar. Meni je Zvezdan psihijatra branio. Jedna doktorka je napustila stan, jer nije mogla da podnese kritike dotičnog. Anksioznost je nešto na čemu moramo da radimo – odgovorila je Ana.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Bojana Šijan žena od čokolade! Nauljene ogromne preplanule grudi kipe iz crvenog kupaćeg, dok flertuje sa kamerom!

sledeća vest

Originalni tekst