Španija je pre nekoliko dana odabrala duo „Nebulossa“ za predstavnike na „Evroviziji“. Međutim, domaći fanovi ovog takmičenja tvrde da njihova numera podseća na pesmu „Bomba“ koju izvodi Neda Ukraden.

Pre samo godinu dana dogodila se slična situacija, kada je španska predstavnica Šanel (Chanel) otpevala hit pesmu „SloMo“, a koja neodoljivo podseća na numeru Dare Bubamare „Ekstravagantno“.

Ovoga puta duo „Nebulossa“ iz Španije predstavio je pesmu „Zorra“ koja neverovatno podseća na pesmu Nede Ukraden „Bomba“.

Foto: Youtube printscreeen

 

Korisnicima društvenih mreža to, naravno, nije promaklo, pa se tako na jednom Instagram profilu pojavio video sa jasnom porukom:

Izvinite, Španci, ali mi smo imali Nedu Ukraden još pre četiri godine – stoji u opisu videa

Podsetimo, Srbija još uvek nije izabrala svog predstavnika za „Evroviziju“ za ovu godinu.

Na takmičenju će učestvovati odabranih 28 kompozicija.

U oba polufinala predstaviće se po 14 kompozicija, a najboljih osam iz svakog polufinala boriće se drugog marta u velikom finalu za pobedu. Pesma koja bude izabrana glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu.

Određen je i raspored učesnika takmičenja po polufinalima, koja će biti održana 27. i 29. februara, kao i redosled nastupanja.


Ovo je ćerka jedinica Nede Ukraden: Atraktivna crnka ne eksponira se u javnosti, a ima zanimljivo zanimanje (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst