Na društvenoj mreži X, koja je nekada bila poznata kao Twitter, procurio je eksplicitni snimak sprskog influensera Lazara Filipovića, na kojem se ispred kamere samozadovoljava na jednom sajtu za odrasle, a on je odlučio da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Lazar je nastavio da objavljuje fotografije i snimke, dok su mu stizali novi pratioci, koji su neprestano komentarisali njegov najnoviji klip na TikToku.

Taj video već sada broji više od 600.000 pregleda, na osnovu kojih, između ostalog, TikToker zarađuje. Njegov profil prati preko 520.000 korisnika, a gotovo svi bruje o skandaloznom snimku, na kojem se popularni TikToker samozadovoljava.

Dok ga jedni kritikuju, drugi mu poručuju da je zvijezda i da je postigao da privuče pažnju, o kakvoj mnogi sanjaju. S obzirom da je 90% komentara ispod njegovih videa upravo na temu tog snimka, jasno je da će Filipović uspjeti dodatno da zaradi od ove afere, a kako se nije oglašavao na ovu temu, niti odgovarao na komentare, reklo bi se da mu ova pažnja vrlo imponuje.

Također, na Instagram profilu mu se povećao broj pratilaca za nešto više od 1000, pa je tako za samo jedan dan skupio skoro 88.000 korisnika.

(Express/Republika)

Originalni tekst