MIR Božji, Hristos se rodi. Ovim tradicionalnim pozdravom želim da vam poželim sve najbolje. Da se okupite u svojim porodicama, da obeležite ovaj za nas najvažniji praznik, za nas hrišćane, Srbe, onaj deo našeg identiteta, onaj deo našeg postojanja, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u čestitki.

ДОДИК ЧЕСТИТАО БОЖИЋ: Нека свака породица буде жива, здрава, да буде успешна и срећна

Foto: V. Tripić

– Zato neka svaka porodica bude živa, zdrava, da bude uspešna i srećna, kao što želim da i Republika Srpska bude isto tako. Verujem da ćemo i ubuduće naše Božiće i dane kao što je ovaj dočekivati u miru i da će mir biti dominantno obeležje naših života. Živi i zdravi bili, sve najbolje vam želim. Mir Božji, Hristos se rodi – rekao je Dodik.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst