Mlada pjevačica i pobjednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Džejla Ramović otkrila je sve detalje o svom izgledu. Mnogi bi pomislili kako pjevačica redovno trenira i vodi računa o prehrani, ipak to je malo drugačije. 

– Bolna tačka mi je što ne treniram. Voljela bih da počnem, ali mi toliko vrijeme sada ne dozvoljava. Prvo ne znam gdje živim da bih imala jednu teretanu i jednog trenera, kao i naviku i rutinu. Ali nadam se da ću nekada uskoro moći da se organizujem po tom pitanju pa da krenem da treniram. Nekada sebi i kažem kako neki hotel ima teretanu, ali najčešće dođem sa puta premorena i gledam samo da legnem. S druge strane mi je baš žao što ne mogu da treniram i da neke finese unaprijedim, ali imam genetiku, hvala Bogu. Ne želim da budem sebična i da kažem da imam genetiku i to je to, jer treba i ja nešto da radim povodom toga, da sve to ostane kako treba – rekla je Džejla za Grand.

Također tom prilikom, otkrila je kako nije uvijek motivisana za pretjerano sređivanje i spremanje.

  • Nisam ja pretjerano motivisana da uvijek je sve super, nego imam disciplinu. Znam čime se bavim, znam kako mora i šta treba. Ne probudim se uvijek ni u nekom dobrom duhu, ni u dobroj energiji, ni u fazonu “E sad jedva čekam da idem da snimam emisiju cijeli dan“. U skladu sa tim se spremam, podiže se energija i sistem – dodala je pjevačica.

Originalni tekst