Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, Saša Popović odlučio je da Bubu isključi iz takmičenja, a voditelju Vladi Stanojeviću ukazano je poverenje koje je i opravdao, te mu se direktor Granda zahvaljivao govoreći kako mu je on desna ruka.

Printscreen

Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević

Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je “onoj glupači” dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – ispričao je tada izvor blizak produkciji.

Buba je čula te glasine, ali se oko njih nije preterano puno potresla.

fb printscreen/Ljubinka Buba Dobrosavljev

Buba Dobrosavljev

Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno – rekla je voditeljka Zvezda Granda kada su krenule glasine o tome da će dobiti otkaz.

Nakon toga potpuno se povukla iz javnog života pa se malo toga o Bubi Dobrosavljev zna, a na osnovu onoga što objavljuje na Instagramu može se zaključiti da se posvetila umetnosti. Bavi se slikanjem, a poznato je i da je 2013. godine izdala knjigu “Čarobni prsti”, kao i ilustrovanu novelu “Blizanački plamen”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst