Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom progovorila o svojim poslovnim počecima.

Pevačica je još kao devojčica nastupala u zadružnim domovima, gde je privlačila pažnju publike. Međutim, suočavala se i s teškoćama u vidu suprotstavljanja njenog brata, koji nije želeo da ona postane pevačica. Ipak, Lepa nije odustajala od svoje strasti i istrajno je sledila svoj san.

Svakog meseca je bila audicija po nekim gradovima, pa sam bežala od brata. Dobijala sam batine od njega, šamarčine i packe po rukama. Nije me dozvoljavao da budem pevačica. Bio je inženjer ekonomije i nije davao da pevam po kafana i da me maltretira neko. Sada kada sam postala Lepa Lukić rekao je da sam znao da ćeš to postati, nikada ti ne bih branio – rekla je pevačica.

Foto: E-Stok

 

Već od 1967. godine, Lepa Lukić postala je dobro poznato ime na muzičkoj sceni, a njen talent i harizma osvajali su srca publike. Zahvaljujući saradnji s izdavačkom kućom PGP, pevačica je ostvarila značajan uspeh i stekla široku popularnost.

Angažovao me je PGP da radim za njih, ugovor je bio od 5 godina i da mi kupe stan i da ja otplaćujem od procenta. Ja sam u džakovima zarađivala pare. Uspela sam da otplatim stan za mesec dana od procenta. Pozvao direktor i rekao “Lepa, ti si stan otplatila i sada možeš da ga podižeš lično”. Ja sam tada znala da kada snimim ploču da će to sigurno da prođe – rekla je pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst