Od svih horoskopskih znakova, Lavovi bi posebno trebalo da obrate pažnju na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete vrlo aktivni i društveni, što će stvoriti dobre prilike za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Lako ćete se hvatati ukoštac s problemima. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim s kim to ne biste smeli, tajnu romansu. POSAO: Možete finansijski prosperirati ili dobiti neku ponudu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da nećete biti iskreni i odgovorni i da će to napraviti problem u vašoj vezi. POSAO: Bićete vrlo inspirisani, što je dobro za sve kreativce. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

RAK

LJUBAV: Lako možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete neracionalna ulaganja. Vodite računa kako baratate sredstvima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaša osećanja su podeljenija nego inače, te bi vam se moglo dopasti više osoba u isto vreme. POSAO: Ako radite u oblasti bankarstva, budite oprezni. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Velika očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim trenutnom situacijom, što će uvrediti partnera, ako ga imate. POSAO: Nije vam problem da prekršite pravila. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Sanjaćete o tome da doživite filmsku ljubav, a ono što će se desiti jeste da ćete steći dve simpatije. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguć flert, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: Moguće je da ste u poslednje vreme bili neoprezni sa novcem i da ćete zbog toga sada zažaliti. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Očekujte lep provod, jer sigurno ćete imati prilike da izađete; možda baš sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Problemi vezani za privatan biznis i nekretnine. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Možete ostvariti mentalnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napraviti dogovor ili potpisati ugovor koji neće biti u vašu korist. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

VODOLIJA

LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, zbog čega ćete napraviti konfuziju u obe sfere života. POSAO: Iskoristićete svoje društvene veze da progurate neki projekat. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Otkrićete da vaša simpatija ima mnogo drugih prilika za ljubav i nećete biti sigurni u to koga će odabrati. POSAO: Bez posebnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Ovako izgleda živeti u stanu od samo 8 kvadrata! Nećete verovati gde je stala wc šolja! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst