SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 20. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje….

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 20. ФЕБРУАР: Овну дан испуњен трзавицама, Лав да се пази за воланом, Стрелац добија позив за излазак

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u astrološkom polju porodice i privatnog biznisa, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi trzavice sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Slobodni Ovnovi, na društvenom događaju, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam uvećanje prihoda preko inostranstva i obrazovanja. Izbegavajte rasprave sa ženama. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec u astrološkoj kući novca pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega možete biti konfuzni i skloni pogrešnim odlukama. Trzavice i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u vašem znaku nepovoljno utiču na komunikaciju sa ljubavnim partnerom, ali i na vaše finansije. Međutim, povoljni vetrovi duvaju iz inostranstva, ako poslujete sa nekretninama ili planirate odlazak na stručno usavršavanje.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u kući novca a Mesec u kući tajni, donose vam dobitke preko paralelnih poslova. Ovaj aspekt podstiče i inspiraciju i motivaciju kod umetnika i sportista. Odložite potpisivanje ugovora. Pazite se za volanom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura u astrološkoj kući posla i Meseca, odlaže realizaciju planova i druženje sa prijateljima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim poslom i kreativnosšću, donosi vam vanredne troškove.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Zbog pozicije Meseca, vladaoca vaše karijere, fokusirajte se na saradnju sa proverenim saradnicima, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Loši aspekti Marsa, simbol strasti, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Izbegavajte sukobe sa ženama.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Raku, moguće je odlaganje dogovora sa strancima. Asteroid Fantazija u vašem znaku pravi sjajne aspekte sa Mesecom i Neptunom, donoseći nadahnuće umetnicima. Nesanica.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Meseca u poljima posla i novca, donosi vam mogućnos sklapanja dogovora o isplativom aranžmanu sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Aspekti Meseca sa brojnim planetama u vašoj astrološkoj kući ljubavi ali i posla, donose vam rasprave sa voljenom osobom, ali i nesuglasice sa poslovnim partnerom. Dobar aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, donoisi uspeh umetnicima.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Sa šest planeta u polju ličnosti vi ste definitivno znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu. Aspekt između Meseca u i vašeg vladaoca Urana povoljno donosi vam novac, naročito ako imate privatni biznis ili trgujetesa nekretninama.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći slobodnim Ribama romantičan susret sa Rakom. Međutim, ako ste u tajnoj vezi, povedite računa, jer partner može biti vrlo ljubomoran, čak agresivan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst