SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Riba, šta vas u utorak 20. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 20. АВГУСТ: Овна очекује захлађење у љубави, Шкорпија да пази на финансије, Водолију мучи несаница

Foto Pixabay free images

 PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Mesec prelazi preko Saturna u 12. kući, čineći vas nervoznim i konfuznim jer vam se čini da nećete uspeti da završite sve što ste zamislili. Zahlađenje odnosa ljubavnim partnerom. Ako ste slobodni, može da vam se udvara zauzeta osoba.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama deluje podsticajno na vas ako se bavite medicinom, farmacijom, arheologijom, antikvitetima. Zauzete očekuju rasprave sa emotivnim partnerom, zbog njegove potreba da vam nametne svoju volju.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u kući karijere donosi stresnu situaciju sa saradnicma i kolegama. Kvadrat između Urana i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, upozorava na dodatni oprez u saobraćaju i prilikom sklapanja dogovora.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Saturnom, simbolom ograničenja u devetoj kući, usporava ili odlaže poslove u vezi z inostranstvom, obrazovanjem. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodnima s udvara zauzeta osoba.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce danas pravi egzaktan kvadrat sa Uranom, pa voljena osoba može pokušati da vam nametne svoj stav i mišljenje. Oprezno sa ugovorima, čuvajte dokumentaciju. Neplanirani izdaci. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Retrogradni Meekur u 12. kući upozorava da pazite šta i kome pričate. Mesec prelazi preko Saturna u sedmoj kući, unoseći napetost u odnos sa bračnim partnerom. Mlađem članu porodice potreban je vaš savet. Smanjite unos šećera.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Mesec danas pravi samo napete aspekte među kojima i opoziciju sa vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno utiče i na ljubavni i na poslovni život. Odlaganje realizacije dogovora o novom poslu. Slobodne Vage mogu da se zaljube u zauzetu osobu.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Mesec, simbol emocija u konjunkciji sa Saturnom u kući ljubavi, unosi sumnje i konfuziju u vaš odnos sa partnerom. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom upozorava na oprez sa finansijama. Konflikt sa mlađim članom porodice.

Strelac (23.11 – 21. 12)

Kvadrat Urana i retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Konjunkcija Meseca i Saturna, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Saturna, upozorava da odložite dogovore i putovanja, ako se bavite intelektualnom ili delatnošću zbog koje često putujete. Zauzeti mogu imati problema s partnerom koji ima potrebu za kontrolom.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Prelazak Meseca preko Saturna, jednog od vladalac vašeg znaka, usporava realizaciju nekih poslova, a opozicija sa Venerom, donosi neplanirane troškove. Preko društvene mreže ili na predavanju možete da upoznate mlađu osobu. Nesanica.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Kvadrat Urana i retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi raskid veze sa osobom sa posla. Mesec blizu Saturna u vašem znaku, upozorava na oprez ako sarađujete sa strancima. Zauzetim Ribama udvara se mlađa osoba.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst