Od svih horoskopskih znakova, Ribe će biti te kojima će sve ići baš onako kako treba.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Možda će vaše nezadovoljstvo isplivati i pokvariti vam odnos. POSAO: Bićete puni energije i ideja, pogotovo onih koje imaju veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će se u vama probuditi osećanja prema nekome iz kruga prijatelja, ali ćete se plašiti da ih pokažete. POSAO: Naići ćete na prepreke na planu karijere. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Prisustvovaćete većem okupljanju na kom ćete upoznati nekoga ko će vas privući. POSAO: Ništa vam neće biti teško da uradite kako biste ostvarili svoje planove. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi, pa treba da vodite računa da stvari ne krenu nizbrdo. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva i pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da budete u kontaktu sa različitim osobama, što može biti povoljno ako tražite ljubav. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA

LJUBAV: Osećaćete potrebu da se vratite mislima u prošlost, a možda će oživeti i neka stara osećanja. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Može doći do eskalacije problema u odnosu, jer je osoba sa kojom ste samovoljna i netolerantna. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi, ali uskoro ćete izaći iz lošeg perioda. POSAO: Bićete vrlo komunikativni, što možete upotrebiti kao prednost u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno imati prilike za ljubav, ili bar za flert. Ulazite u nešto povoljniji period. POSAO: Nedostaje vam energije i prilično ste opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i da uđete u vezu. POSAO: Blago nepovoljan dan za finansije jer je moguć neplanirani trošak, ali u isto vreme i manji dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete imati mnogo kontakata sa ljudima, što kod vas uvek može dovesti do neformalne veze. POSAO: Manje promene nabolje. Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Upala grla.

RIBE

LJUBAV: Ulazite u fazu u kojoj ćete tačno znati šta da uradite, kako biste osvojili osobu koju želite. POSAO: Entuzijazam će se u vama probuditi, kao i vaša urođena preduzimljivost. ZDRAVLJE: Dobro.

3 horoskopska znaka koja će imati proleće za pamćenje! Zaradiće brdo para - zvezde su na njihovoj strani

sledeća vest

Originalni tekst