SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 18. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 18. ЈУЛ: Близанци да пазе при доношењу одлука, Девица да послуша савет Јарца, Водолија разматра ризичан посао

Image by No-longer-here from Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sa prepunim znakom Lava u koji je ušao i Mesec, naglašena je vaša potreba za kreativnim izrazom u okviru jednog poslovnog angažmana koji vam je već postao opsesija. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom čini vas energičnim i preduzimljivim.

Bik

Kvadrat sa Jupiterom, simbolom prosperiteta u vašem znaku, podstiče vašu ambiciju kada je reč o finansijama. Ipak, spoj Meseca i Merkura u polju posla i novca, upozorava na oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

Blizanci

Mesec, simbol emocija tokom dana obrazuje konjunkciju sa vašim vladaocem Merkurom, planetom razuma i komunikacija u kući mentalnog stanja, čineći vas pomalo napetim i nervoznim. Možete takođe biti skloni pogrešnim procenama i nelogičnim odlukama.

Rak

Vaš vladalac Mesec je u znaku Lava, a vladalac Lava u vašem znaku i zbog izmenjenih sedišta tih planeta, njihov uticaj na vas je veći. Odgovara vam trigon sa Neptunom, ako se bavite turizmom, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, nekretninama.

Lav

Mesec koji upravlja vašom intuicijom, ulazi u vaš znak u kome se već nalaze Merkur i Venera, planete komunikacija i ljubavi, pa će malo ko moći da odoli vašem šarmu. Izazovni aspekti sa Jupiterom i Uranom u kući karijere, podstiču vaše ambicije.

Devica

Mesec, simbol inspiracije, blizu vašeg vladaoca Merkura, podstiče vas na maštanje o nečemu što biste želeli da ostvarite. Zbog opozicije između Marsa, planete akcije u vašem znaku i retrogradnog Saturna, treba da poslušate savet jednog Jarca.

Vaga

Sa strastvenim Mesecom u Lavu, vašoj 11. astrološkoj kući, gde se nalazi i vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, ne možete da ostanete neprimećeni. Fokusirani ste na dogovore i saradnju sa osobama koje su prisutne u javnosti.


Škorpija

Prepuno polje karijere u koje je danas ušao i Mesec, simbol mašte i trgovine, pogoduje umetnicima i sportistima, dok prelazak Sunca preko znaka Raka, odgovara Škorpijama pred kojima je neki sudski proces ili oblik saradnje sa strancima.


Strelac

Mesec u kući inostranstva a Sunce u kući novca, donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Aspekti sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom odgovaraju Strelcima koji se bave turizmom, osiguranjem.

Jarac

Tranzit Meseca preko osmog polja u prvi plan stavlja vaše finansije ali ćete zbog napetog aspekta sa vašim vladaocem Saturnom, morati da se prilagodite novim okolnostima na poslu. Možete se osloniti na emotivnog ili poslovnog partnera.


Vodolija

Mesec u sedmoj kući pod uticajem Plutona, planete novca, čini vas spremnim da prihvatite rizičnu poslovnu ponudu. Pozicija Sunca i vašeg vladaoca Urana, donosi vam uvećanja prihoda, ako se bavite ugostiteljstvom, kupoprodajom nekretnina.

Ribe

Sa ambicioznim Mesecom u znaku Lava, gde se nalaze i Merkur i Venera, očekuje vas više angažovanja na radnom mestu. Izazovan aspekt sa Saturnom u vašem znaku podstiče vas na razmišljanje o tome da li da prihvatite savet prijatelja u vezi sa poslom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst