Jarčevi će biti otvoreniji za nove kontakte, ali bez previše uspeha u ljubavnom životu, ali će im se zato finansijska situacija popraviti.

Sledi šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje.

OVAN 

LJUBAV: Danas ćete veoma emotivni i idealno bi bilo da dan provedete sa izabranom osobom. POSAO: Iritiraće vas problemi nastali u vezi sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Solidno. 

BIK 

LJUBAV: Ako ste sami, možete se potpuno neočekivano zaljubiti u nekoga. POSAO: Moguć napredak u karijeri i izvestan uspeh, možda i dobra prilika. ZDRAVLJE: Nervoza koja loše utiče na probavu.

BLIZANCI 

LJUBAV: Društvo dragih osoba će vam ulepšati dan, ali nećete imati prilike za romansu. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite s bilo kakvim mašinama. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK 

LJUBAV: Pokušajte da nađete ravnotežu u odnosu, kako ne biste završili povređeni. Dajte prostora partneru. POSAO: Dobićete priliku da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV 

LJUBAV: Danas ćete lako sticati prijatelje, ali ljubav neće biti u prvom planu. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični jer ćete imati jasnu viziju toga što želite da postignete. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su veći problemi. Ako ste sami, možete imati kratkotrajnu aferu. POSAO: Uspećete da postignete zadate ciljeve uprkos neprijatnim iznenađenjima. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Nepovoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi, moguće je razdvajanje od partnera. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Bićete u iskušenju da napravite neki korak koji će zakomplikovati vaš ljubavni život.POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak. ZDRAVLJE: Zubobolja.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete savršeno mentalno usklađeni s voljenom osobom, što će doprineti ukupnoj harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše poznavanje stvari i znanje pomoći će vam u poslu. ZDRAVLJE: Upala.

JARAC

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, ali bez previše uspeha u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija popraviti. Priliv novca. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni da tražite nešto idealno u ljubavi, a to će sa sobom doneti razočaranost trenutnom situacijom. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguća je ljubav s nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspešno ćete sklopiti neki dogovor. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Oprezno s njima! 5 horoskopskih znakova koji su skloni švrljanju

sledeća vest

Originalni tekst